FANOVI JUŽNOG VETRA NASRNULI NA KARLEUŠU: Prebićemo te jer nam pljuješ Sinana!

1073
SHARE

Kelena Karleuša, Sinan Sakić, zvezde granda, južni vetar, frka, pevači , estradaSKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda je nedavno vređala pevača Sinana Sakića u „Zvezdama Granda“.

Četvorica momaka su je brutalno napali braneći omiljenog folkera….

Kada je Kareluša pre tri nedelje u avionu srela Sinana, mala od skandala je prva prišla folkeru i započela razgovor:
– Tada joj je on rekao: „Pa, sestro moja, šta mi to radiš? Zar ti da me tako blatiš? Otkad to moje pesme ne valjaju za tebe?“ – rekao je izvor koji se našao na licu mesta, prenosi Kurir.

 

Sinana je mnogo pogodilo to što je JK u „Zvezdama Granda“ javno govorila da je Sakićeva, ali i muzika celog Južnog vetra džiberska i seljoberska. To joj je zamerio, ali se ona nije dala. Ponavljala je da je od svog mišljenja ne odustaje, ali da nikako nije htela da ga uvredi. Dok su oni diskutovali, u razgovor su se umešali momci koji su sedeli u njihovoj blizini, pa je situacija brzo došla na ivicu incidenta.

– Njih četvorica su ljubitelji Sinanove muzike, pa su napali Karleušu. Svašta su joj govorili, bili su brutalni prema njoj. U jednom momentu je delovalo kao da će doći do tuče, u kojoj bi verovatno Karleuša izvukla deblji kraj. Tada smo Sinan i ja smirili situaciju i zamolili momke da se udalje, kako ne bi nastao haos u avionu. Tako je Jelena, na sreću, izbegla batine – rekao je izvor.

Aca Lukas, Grand, Jelena Karleuša, Južni vetar, Zvezde Granda

Karleuša popljuvala “Južni vetar”, a onda dobila LEKCIJU koju će dugo pamtiti! VIDEO

SKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Jelena Karleuša se posvađala sa svim članovima žirija… Zanimljivo je da ovoga puta niko…

ESTRADNI RAT ŠEMSA SULJAKOVIĆ OPLELA PO KARLEUŠI: Neznalice, po Nemačkoj pevaš moje pesme!

SKANDAL – Popularna pevačica Šemsa Suljaković odgovorila  na provokacije Jelene Karleuše. Šemsa  je navela da je slušala kako pevačica i članica muzičkog žirija Zvezde Granda, Jelena…
loading...