Fanovi dali podršku talentovanoj Ilmi – oglasila se Kristina Kovač i Emina Jahović

235
SHARE

ilmaSKANDAL –  Javnost je razočarana odlukom žirija X Faktora da se Ilma Karahmet ne nađe u superfinalu!

Na društvenim mrežama Ilmini fanovi su joj dali veliku podršku, te smatraju kako je Ilma morala biti u superfinalu!

Zbog svega ovoga, ubrzo su se oglasile Kristina Kovač i Emina Jahović, koje su zajedno sa Željkom Joksimovićem poslale ovu mladu učesnicu kući.

Prenosimo saopštenje Kristine Kovač u celosti:
kristina„Za sve zainteresovane i oštećene: potpuno stojim iza svoje odluke da pošaljem Ilmu kući. Neosporno je ogroman talenat, tehnički perfektna, užasno moćan glas.

Ali JA od prvog lajva ne osećam nikakvu emociju kada ona peva. Ništa.
Racionalno divljenje neverovatnom virtuozitetu-da. Emociju-ništa.

Možda je VI osećate, možda je oseća HILJADE ljudi, ali JA je ne osećam…A ja glasam na osnovu onoga sto JA mislim i osećam, ili ne osećam.

Meni nije dovoljan virtuozitet. Ja bih radije da Ilma peva gore nego sto peva, ali da ima dubinu emocije, trodimenzionalnost.

Ja je svakako NISAM poslala kuci zbog toga sto je Maidu “zadnji voz”. To sa MOJOM odlukom nema nikakve veze, i molim vas da u svom bešnjenju na mene besnite sa pravim razlogom, a ne pogrešnim.
Uostalom, PUBLIKA je izglasala Ilmu u DUEL. Znaci, VELIKI deo odgovornosti za Ilmino ispadanje je na vama. E tako.

I Emina Jahović je napisala nekoliko rečenica u vezi svoje odluke na društvenoj mreži “Facebook”.

emina– Ilma je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to… @XFactorAdria bi od sledeće godine trebala da povede računa o godinama takmičara. 17 godina, naviše… İ svi sretni. Ovako teško….Laku noć svirači… Baš me je umorilo ovo veče. Lepo spavajte, poručila je Emina nakon burne noći u takmičenju.

loading...