Evo zašto ZMAJ OD ŠIPOVA ne ulazi u Parove! NEVEROVATNO!

1076
SHARE

Zmaj od Šipova, Parovi, stokaSKANDAL – Iako je najavljeno da će popularni Zmaj od Šipova biti učesnik u rijalitiju Parovi, on se još uvek nije pojavio….

Naime, popularni Zmaj ne učestvuje u ovoj sezoni “Parova” je zbog toga što nema ko da mu čuva stoku. Zmaj je naveo da su mu pola stoke pokrali dok je bio u prethodnoj sezoni, pa sad ne sme da dopusti da se isto dogodi.

 

Molimo sve građane Srbije i Republike Srpske, dobrovoljce da pomognu Zmaju pri čuvanju stoke kako bi on ušao u “Parove”. Svi pričaju kako Srbi treba da se vrate na selo, pa im je ovo jedinstvena prilika da se pokažu na delu.

 – Mogu i da se menjaju. Za uzvrat će Zmaj praviti veliki spektakl u “Parovima”. Naravno, svi dobrovoljci moraju da garantuju da neće ukrasti stoku, jer se Grahovac već susretao mnogo puta sa lopovima – kaže Milomir Marić.

Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova, Knez Mihailova, dete, dečak, uši, vukao

UŽAS U KNEZ MIHAILOVOJ: Zmaj od Šipova NASRNUO na maloletne dečake!!

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Ilija Grahovac nedavno je napravio skandal u Knez Mihailovoj ulici. Stočar iz Šipova je nasrnuo na dečake, te ih je psovao, pretio im,…
Zmaj od Šipova

EVO KAKO IZGLEDA NJEGOVO IMANJE Zmaj od Šipova otkrio koja je najvrednija stvar koju…

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Zmaj od Šipova pokazao je svoje imanje i čime se ponosi… Pogledajte priloženi video i kako je to sve…
loading...