facebook
SCANDAL

Evo zašto je Lejdi Gaga raskinula sa svojim 18 godina starijim verenikom!

Lejdi Gaga

SCANDAL – Strani mediji već mesecima spekulišu zašto je pevačica Lejdi Gaga prekinula svoju emotivnu vezu sa agentom na talente Kristijanom Karinom.

Mnogi si mislila da razlog taj zašto su muzičku zvezdu povezivala sa brojnim poznatim muškarcima.

Prvo sa glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim je Lejdi Gaga glumila u filmu “A Star Is Born”, ali je Lejdi Gaga dematovala priče da je u vezi sa Kuperom.

– Najpre želim da kažem su društvene mreže WC interneta. Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pjesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj – rekla je Lejdi Gaga prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Lejdi Gagu su nakon toga povezivali i sa glumcem Džeremijem Renerom (48). Međutim, ni on nije razlog što je Lejdi Gaga raskinula veridbu sa Karinom. Kako prenose inostrani mediji, za raskid je kriva ljubomora.

Lejdi Gaga

– Ona je odlučila da više ne želi da bude u tom odnosu. Njegova ljubomora prevršila je sve mere. Stalno je želeo da zna gde je ona i šta radi, maltretirao ju konstantnim porukama i nije se lepo ponašao. Njenim prijateljima to se takođe nije dopalo – rekao je izvor upućen u situaciju.

POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA U ZADRUZI

loading...

POPULARNO

Loading…