EVO ŠTA ĆE CECINA ĆERKA URADITI S PARAMA OD ROĐENDANA!!

958
SHARE

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, Dom za decu bez roditelja Zvečanska, Rodjendan, ZvečanskaSKANDAL – Ćerka popularne pevačice, Cece Ražnatović će večeras žurkom koja se večeras održava u hotelu “Hajat” proslaviti 18. rođendan.

Anastasija Ražnatović je odlučila da će deo novca koji dobije na poklon, dati domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj.

Izvor “Informera” blizak porodici Ražnatović je na ovu temu rekao:

– U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac, tako da će i Anastasija dobiti mnogo koverata od maminih prijatelja i kolega. Ona je toga svesna jer je i Veljko za svoje punoletstvo dobio pristojnu svotu novca, pa je predložila mami da deo daju u humanitarne svrhe.Veliku pažnju su na društvenim mrežama izazvale grupe u kojima su se ljudi šegačili sa Tašom i njenim rođendanom. Sama Ceca je izjavila da bi im bilo bolje da su svi donirali po jedan evro najugroženijima nego što su prozivali i vređali njenu ćerku. Zapravo, ona je već tada znala kakvu je odluku Anastasija donela, ali nije želela to javno da ističe. Oni žele da pomognu toj deci zbog njih, a ne zbog medija.

Popularna Ceca je potvrdila da će njena mezimica, deo para pokloniti u humanitarne svrhe.

– Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku – izjavila je Ceca Ražnatović.

loading...