Evo čega se odrekla Jelena Đoković kako bi bila vitka: Nije mi teško da se ovako hranim!

2242
SHARE

Jelena Đoković, Ishrana, veganstvo, vegetarijanac, nutricija, sirova hrana, Gluten, Novak ĐokovićSKANDAL – Supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković je poznata kao zagovornica zdrave hrane.

Popularni Novak Đoković  je  nedavno u intervjuu za Forbes priznao da ponekad jede ribu, a Jelenina ishrana je striktno veganska i bazira se na sirovoj hrani.

– Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode i šećer. Moja ishrana se sastoji se od 70 posto sirove hrane i 30 posto kuvane (supe, testenina, kinoa, pirinač). Nemam problema s glutenom, ali izbegavam ga. Da li je teško ovako se hraniti? Ne, ako znaš zašto to radiš i dobro si informisan o svemu.

Pogledajte kako izgleda kada Jelena Đoković podetinji? VIDEO

– Da, teško je nači prave namirnice, pripremljene na zdravi način. Zbog toga je organiziranje i informiranje ključ svega. Srećna sam jer imam partnera koji baš poput mene želi da ostane zdrav i jak”, napisala je jednom prilikom na svom Instagram profilu.

– U našem društvu još uvek vladaju predrasude o vegetarijanstvu i veganstvu, ali Jelena je zaista prava reklama za te tipove ishrane.

😂🌞❤️👏😝😜😅💪🤘💖❣️

Videozapis objavljuje Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

loading...