ESTRADNI RAT ŠEMSA SULJAKOVIĆ OPLELA PO KARLEUŠI: Neznalice, po Nemačkoj pevaš moje pesme!

4150
SHARE

SKANDAL – Popularna pevačica Šemsa Suljaković odgovorila  na provokacije Jelene Karleuše.

Šemsa  je navela da je slušala kako pevačica i članica muzičkog žirija Zvezde Granda, Jelena Karleuša izvodi njen hit „Što me pitaš“ iako tvrdi da su joj pesme seljačke.

Poznato je da je Karleuša kritikovala takmičarku zato što je pevala Šemsin hit „Svako me proleće na tebe seti“.

Ovim je razbesnela kolege iz žirija, a nakon nekoliko dana oglasila se i Šemsa nazvavši Karleušine izjave „neukusnim i neznalačkim“.
Karleuša je morala da se brani od kolega iz žirija, koji su je napali sa svih strana, pa je kao argument za to što je pesme nazvala seljačkim kazala da su bile zabranjene na srpskoj nacionalnoj televiziji. E, da joj samo kažem da je Južni vetar zvuk, odnosno da su pesme bile pod embargom u celoj bivšoj državi, a po inerciji su najveću popularnost doživele kada ona nije bila ni rođena. I danas su svi pevači jednako popularni i traženi.
– Pesma može biti samo dobra i loša. Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Ja sam je slušala u Nemačkoj kad je pevala moju pesmu „Što me pitaš“ i šta da joj kažem osim da je napomenem da u celoj Srbiji, publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pesmama – rekla je Šemsa za portal Glamurpress.

Aca Lukas, Grand, Jelena Karleuša, Južni vetar, Zvezde Granda

Karleuša popljuvala “Južni vetar”, a onda dobila LEKCIJU koju će dugo pamtiti! VIDEO

SKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Jelena Karleuša se posvađala sa svim članovima žirija… Zanimljivo je da ovoga puta niko…
Grand, Jelena Karleuša, Novak Stanković, Zvezde Granda

Smarač si i džiberski pevaš! Karleuša popljuvala takmičara, a on joj UZVRATIO ISTOM MEROM!!…

SKANDAL – Poznata pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Jelena Karleuša brutalno iskritikovala Novaka Stankovića koji joj je žestoko uzvratio! Posle nastupa mladog…
loading...