ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA: Seljančuro, neću da se spuštam na tvoj nivo!

2085
SHARE

Goca Tržan , Nikolina RistovićSKANDAL – Retki su oni koji nisu videli sukob Goce Tržan i Nikoline Ristović u emisiji “Exkluziv”.

Sada se strasti ponovo rasplamsavaju, a sada se i Nikolina oglasila u javnosti na ovu temu. Poznato je da je Nikolina istakla da je pevačica  navodno iscenirala ceo skandal koji se dogodio.

 

– Dogodio se famozni slučaj sa Gocom Tržan i mislim da je došlo pravo vreme da i ja progovorim o tome. Bila sam u blagom šoku dok sam čitala neke njene izjave i intervjue o toj situaciji u studiju. Pre svega, ja nisam osoba koja bi postavljala takva pitanja, te sam se usprotivila i uredniku i našoj gošći Goci koju sam srela pred samo snimanje tog intervjua. Oni su me dočekali sa listom pitanja koje je trebalo da joj postavim, na šta sam im ja rekla da nisam sigurna da razgovor treba da teče u tom smeru.

– Međutim, oboje su bili decidni u tome da su pitanja fantastična. Pošto su insistirali, odlučila sam da pristanem, ne očekujući da će se Goca uživeti u ulogu da posle toga toliko priča o navodnom skandaloznom intervjuu čija je pitanja sama pisala – objasnila je Nikolina svoju verziju priče.

goca-nikolina-sukobKao što su mnogi očekivali, popularna pevačica je Nikolini odgovorila na ni malo prijatan način.

– Nisam ja seljančura pa da se spuštam na njen nivo. Je l’ hoće marketing?! Eto joj, napiši da je moj komentar da je tačno sve što dotična kaže i da je sve istina što ona priča! – odbrusila je Goce Tržan u izjavi za Telegraf.

Pogledajte priloženi video i kako je izgledao sukob u emisiji na Prvoj TV.

loading...