facebook
SANDRA AFRIKA SKANDAL SKANDAL NOVINE

ESTRADNI RAT! ŠAKO PROZIVAO AFRIKU, A ONA GA NIJE ŠTEDELA: Moj uspeh baš boli, a on je postao radni pevač!

SANDRA AFRIKA, ŠAKO POLUMENTA

SKANDAL – Atraktivna pevačica Sandra Afrika nije poznata kao konfliktna ličnost, te je na povremene prozivke uglavnom je ostajala nema.

Iako je do sada nisu pratile priče da ratuje sa svojim kolegama sa estrade, ona svom starijem kolegi Šaku Polumenti ovaj put nije želela da prećuti.

Pevačica je Polumenti uputila žestok odgovor, budući da se njegovim negativnim komentarima na račun njene karijere ne nazire kraj.

“Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni – MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja… Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji… Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu”, izjavio je Šako nedavno u emisiji “Premijera”, a njegove reči su mnogi shvatili kao direktnu prozivku na račun Sandre Afrike, koja je konačno rešila da se oglasi ovim povodom.

ISTURILA GRUDI I GUZU: Novi spot Sandre Afrike i Đanija gledaćete BEZ PRESTANKA! VIDEO

SANDRA AFRIKA

“Videla sam šta je izjavio i, moram da vam kažem, to mu nije prvi put. Gledala sam snimak jos jedne slične izjave. Stvarno ne razumem šta ja i moje kolege MC, smetamo nekome? Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Verovatno da je zadnjih godina više vodio računa o svojoj, a ne tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu. Pozdrav iz Beča, gde sam upravo dobila nagradu za najtraženiju pevačicu u dijaspori”, žestoka je bila Sandra, koja se pohvalila osvojenom nagradom, nakon čega je istakla da joj i dalje nije jasno zbog čega je Polumenti baš ona trn u oku.

“Moj uspeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta. Ponavljam, ko gubi ima pravo da se ljuti”, objasnila je Sandra.

loading...

POPULARNO

Loading…