facebook
ESTRADNI RAT

ESTRADNI RAT – LEPA LUKIĆ UZVRAĆA STOJI: Ćuti, zlobna pevaljko!

Stoja Novaković, Lepa Lukić ,narodnjaci, svađaSKANDAL – Poznata pevačica prozvala kolege koji su održali ili najavili koncerte u Beogradu.

Popularna pevačica je putem društvene mreže Facebook krenula u rat protiv narodnjaka, te je optužila kolege da ne mogu da prodaju karte, pa ih poklanjaju.
– Je l‘ zna neko nekog ko je kupio kartu za neki beogradski narodnjački koncert? – napisala je Stoja Novaković na društvenoj mreži Facebook.

Iako pevačica nije napisala na koga tačno misli, mnogi smatraju da je Stoja govori o Ani Bekuti, a ima i onih koji smatraju da je mislila na popularnu pevačicu Lepu Lukić.

 

Anu Bekutu nisu dotakle optužbe, dok je Lepa Lukić poručila:
– Ne obraćam pažnju na zle komentare. To mogu da izjave samo ljubomorne i neispunjene osobe. Kad bi ona, poput mene, mogla da napuni Sava centar i dobije ovoliko priznanja? Ne zanima me šta priča tamo neka pevačica – rekla je Lepa Lukić, prenosi Kurir.

DA LI SMO DOTAKLI DNO? Stoja napisala knjigu!!!

SKANDAL – Mnogi su se šokirali kad su čuli da je popularna pevačica postala pisac. Pogledajte priloženi video i o čemu piše popularna pevačica u u…
Šaban Šaulić, Sinan Sakić, Sofija, Stoja, Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac zaludela Bugare, a onda izašli Stoja i Sinan, i napravili LUDNICU! VIDEO

SKANDAL- Popularne estradne zvedze, Stoja, Vesna Zmijanac, Sinan Sakić i Šaban Šaulić nastupili pred 17.000 u Sofiji. Poznato je da Bugari vole srpske pevače i muziku, što se pokazalo…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Kucanica

POPULARNO

loading...
To Top