Era Ojdanić ima novu devojku

440
SHARE

Era OjdanićSKANDAL – Popularni pevač, Era Ojdanić poznat po tome da voli mlađe devojke. Era je prošetao novu devojku Milenu Sandić.

Pevač je vrlo srećan jer, kako sam kaže, u vezu ne ulazi bez emocija, te je grlio novu devojku i razmenjivao nežnosti sa njom.

Milenino i moje poznanstvo datira od početka ove godine, kada sam je upoznao u svom restoranu. S obzirom na to da voli živu svirku sa prijateljima, često je dolazila kod mene na muziku. U početku smo se samo kulturno pozdravljali i ponekad razmenili koju rečenicu, sve donedavno, kada su, na obostrano zadovoljstvo, počeli da se dešavaju, i njoj i meni, neki čudni leptirići.

Kako smo oboje slobodni, odmah smo započeli vezu, ali za razliku od prethodnih devojaka, Milena je sasvim drugačija. Poput mene je vesela i stalno se smeje i šali. Pozitivno gleda na život, što mi izuzetno prija.

Za sada smo kao tinejdžeri, samo se ljubimo, ne krijemo da se volimo i da uživamo u našoj vezi. Nakon svih ovih godina, zaslužio sam da se skrasim uz dobru i veselu osobu poput nje, koja će me u svemu podržavati i pratiti kao pravi prijatelj i partner – ispričao je Era Ojdanić.
Era Ojdanić

loading...