Emina Jahović šeta sat od 55.000 evra!

304
SHARE

Emina JahovićSKANDAL – Popularna pevačica Emina Jahović nosi sat najskupljeg brenda koji je za prošli rođendan dobila od supruga Mustafe Sandala.

Skupoceni poklon je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, a na krugu oko brojčanika nalazi se 32 dijamanta. Na samoj narukvici postavljena 174 dijamanta, a cena pevačicinog sata je tričavih 55.000 evra…

“Emina je sve vreme dok je pozirala pred foto-reporterima okretala desnu stranu ruku dok je davala intervjue za televiziju davala tako što je naslonjena na zglob iste ruke kako bi njen sat bio u krupnom planu. Na isti način komunicirala je sa poznanicima posle revije, dok su je oni znatiželjno ispitivali o tome gde je kupila i koliko vredi njen nakit. Emina je uz osmeh prepričavala kako ju je Mustafa iznenadio za rođendan i da se zamalo rasplakala kada je videla da je to sat koji je želela”, rekao je izvor.

“Ona se pohvalila sumom novca koju je njen dragi izdvojio za ovaj skupocen poklon dok su svi ostali zatečeni kada su shvatili od čega je sve sastavljen i da se za njega može kupiti nekretnina”, dodao je izvor.

EMINA JAHOVIĆ: Želim da moja deca nauče srpski!

“Volim taj spoj jeftinog i skupog. Volim da imam dobru torbu, cipele, a na primer u pojedinim prodavnicama možete da nađete jako dobre stvari po niskim cenama”, izjavila je svojevremeno Emina Jahović.

loading...