facebook
Emina Jahović

Emina Jahović i Mustafa zajedno na jahti, pevačica pred bivšim mužem pozirala u nikad vrelijim pozama!

Emina Jahović

SKANDAL – Popularna pevačica Emina Jahović se 6. juna 2018. godine razvela od supruga Mustafe Sandala.

Sada su je Turski mediji fotografisali na jahti u Bozburunu, gde su uživali, sunčali se i kupali.

Mnogi su primetili da se Emina i Mustafa i te kako se dobro slažu, te da oni koji ne znaju za vest o razvodu sigurno nikada ne bi rekli da pevač i pevačica nisu u emotivnoj vezi.

Emina je na jahti, u malenom bikiniju, sve vreme pokazivala vitko telo… Podsetimo, Emina i Mustafa na Dan zaljubljenih potvrdili su da se razvode.

– Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo.

– Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja – rekla je tada Emina.

 

loading...

POPULARNO

Loading…