ELITNA PROSTITUCIJA: Uhapšen makro zbog kog se Rođa Raičević predozirao!

465
SHARE

Slobodan Dubajić Dabi,  Rođa Raičević,  makro,  pevač,  umro,  predoziran, uhapšenSKANDAL – Najpoznatiji balkanski makro Slobodan Dubajić Dabi sumnjiči se da je podvodio devojke na jahtama.

Makro iz Bjelovara kojije radio sa mnogim poznatim političarima i biznismenima iz regije je svojevremeno osuđen u Srbiji jer je omogućio pevaču Rođi Raičeviću da konzumira heroin.

Policija zaplenila dokaze koji vode do njihovih klijenata, među kojima navodno ima i uglednih političara, biznismena, kao i sportista iz Hrvatske, ali i Srbije.

– Tokom pretresa pronađeno je više mobilnih telefona, korišćenih telefonskih kartica, kao i računara, na kojima su razgovori koji otkrivaju kako su se ugledni klijenti dogovarali o susretima s prostitutkama. Najinteresantnija je „crna sveska“ o klijentima, cenama i uslugama – preneli su hrvatski mediji.

– Najmoćnijim srpskim zverkama slao je devojke „na račun kuće“. Stalno se hvalio da skoro svi političari dolaze na druženje kod njegovih devojaka, a pričao je i da orgije organizuje i za funkcionere i igrače dva najveća srpska sportska kluba – ispričao je ranije za medije jedan od njegovih najboljih prijatelja.

loading...