SKANDAL NOVINE ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Eksplozija kod kuće oca Aleksandre Subotić: Napad usledio nakon što je ušla u Zadrugu!

SKANDAL – U neposrednoj blizini mesta eksplozije je porodična kuća braće Karađorđa i Srboljuba Subotića, a mediji su objavili da su dve ručne bombe bačene jutros oko četiri sata.

Povređenih osoba nije bilo, razbijeni su prozori na kući Dragoslava M. i stakla na prozorima kuće Danijela V. Ostećena su i tri parkirana automobila.

Braća Subotić poznata su po burnom životu, a nedavno su bili učesnici rijalitija Parovi. Inače, Karađorđe je otac Aleksandre Subotić koja je od juče učesnik Zadruge 2.

Poznato je da je u decembru prošle godine ispred njegove porodične kuće zapaljen Karađorđev mercedes,a on je tada tvrdio da iza napada stoji njegov bivši zet Aleksandar Čabarkapa, koga čak optužuje da želi da mu ubije celu porodicu.

“Legao sam sinoć da spavam nakon što sam otpratio Aleksandru i Davida u Zadrugu, međutim, ubrzo sam čuo neko šuštanje kao ekspres lonac. Zatim su se čule dve eksplozije. Moj brat Srba je istrčao u gaćama napolje, i odmah video o čemu je reč. Počinialc je bacio bombu na pogrešnu adresu, ona je sigurno bila namenjana nama. Siguran sam da iza incidenta stoji Aleksandar Čabarkapa. Hvala Bogu niko nije povređen, a geler je prošao tačno iznad glave naše sedmogodišnje komšinice. Komšiluk je nakon eksplozije poludeo i svi su jako uznemireni. Komšije će prijaviti Čabarkapu, a očigledno je da je on ljut što je Aleksandra ušla u Zadrugu”, rekao je Karađorđe za “Alo”.

 

Loading…