Ekremova udovica: KO ĆE MOJU DECU I MENE DA ZAŠTITI?

324
SHARE

Ekrem Jevrić, Igbala JevrićSKANDAL– Supruga preminulog Ekrema Jevrića za portal Revije Fokus demantovala navode koji su se pojavili ranije u javnosti.

Naime, pre nekoliko dana se pojavila informacija da Igbala Jevrić postaje pevačica. Ona je navela da joj nikako nije ni do pesme, ni do rijalitija.

– Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac.

– Mnogi ljudi su poverovali da je to istina da ja želim u rijaliti i da postanem pevačica. Ranije sam dok je Ekrem bio živ ćutala dok su nam izmišljali razne laži. Taj Ali King nije naš porodični prijatelj i Ekrem je s njima prekinuo sve odnose nakon laži koje je pričao. On je pre nekoliko godina dolazio kod nas i snimao sa Ekremom duet, a i u nekom njihovom spotu sam se i ja pojavljivala. Sad on to izgleda želi da iskoristi i da preko mrtvog Ekrema ponovo stiče popularnost. Ukoliko bilo šta objavi, mimo moje pismene dozvole, ja ću ga tužiti. Molim ga da me ostavi na miru.

– Ima li ko da mene i moju decu zaštiti. Zbog čega mi udaraju na obraz da ja samo dva meseca nakon Ekremove smrti snimam pesme i idem u rijalitije. Mene u životu, otkako je Ekrem umro, održavaju moja deca. Mi svakodnevno plačemo i nije nam do pesme. Ekremova smrt nas je zatekla i još se nijesmo povratili. Imao je samo 55 godina – ispričala je Igbala Jevrić.

loading...