DŽOGANI UDARIO NA ŠABANA Džole: Šapke je užasno dosadan i prazan!

390
SHARE

Ðole ÐoganiSKANDAL – Poznati denser, Ðole Ðogani pati što ga Saša Popović nije pozvao u žiri „Zvezda Granda“ umesto Šabana Šaulića!

Đole je posle deset godina snimio novi album, a iako je popularni denser godinama pljuvao Sašu Popovića, album promoviše u “Grandu”.

Popović nije zaboravio uvrede, te ga je u šali napao zato što ga je denser godinama pljuvao, Ðogani se samo nasmejao i zagrlio Saleta.

dole-dogani-sasa– Tačno je da smo Sale i ja imali nesporazume, ali sve smo izgladili. On je najprofesionalniji čovek na Balkanu, i to što je uradio s „Grandom“ za svaku je pohvalu – cvrkuće Ðole.

Ðogani je ispričao kako smatra da je žiri u „Zvezdama Granda“ fenomenalan, naročito zato što Šaban Šaulić više nije njihov član.

– On je veoma dosadan čovek, nikad ništa zanimljivo nije imao da kaže u toj emisiji. Ne sporim da je odličan pevač i dobar čovek, ali nekako mi nije za taj šou. Kad daje savete pevačima, meni je jako dosadno, prebacim kanal. Kao da vreme stane. Jelena Karleuša je prava osoba za to, ona je pravi džek i top-osoba. Mislim da bih se i ja dobro snašao u žiriju i voleo bih da se okušam u tome. Nadam se da će Sale da pročita ovo (smeh). Znam da neću biti prazan i nezanimljiv kao Šapke – ispričao je Ðole za Kurir Stars.

loading...