Dženifer Lopez SCANDAL

Dženifer Lopez se udaje četvrti put?

SCANDAL – Svetski mediji su sa oduševljenjem preneli vest da bi Dženifer Lopez moga četvrti put da se uda…

Slavna Jennifer Lopez i bivši sportaš Alex Rodriguez uživali su na plaži dok je Dženifer ponosno nosila skupi prsten i vrlo upadljivi kupaći kostim.

Svi su primetili da je slavni par postao nerazdvojan, te zajedno odlaze na crveni tepih i vježbaju pod budnim okom njezinog trenera.

Pevačica se pojavila u ružičastom kupaćem kostim brenda Solid & Striped, te se odmarala u zagrljaju bivšeg profesionalnog igrača bejzbola.

Jennifer i Alex su se nedavno verili, a sada je Jennifer iskoristila priliku i uz kupaći kostim osim šešira i sunčanih naočala pomno kombinirala i svoj blistavi zaručnički prsten.

https://www.instagram.com/p/Bk4eUzfhuK0/?utm_source=ig_embed

 – Ovoga puta sam si odlučila dati vremena i ići jako polako. Napravila sam toliko greška u prošlosti. Alex i ja smo zreli i odrasli ljudi. Neka životne odluke ako trebaju dođu same od sebe. Naš život je sada nevjerojatan i sve teče mirno. Mogu reći da nam je idilično i da se naša djeca dobro slažu. Stvarno smo blagoslovljeni što nam se dogodila takva ljubav, no sada kada je lijepo ni ne treba raditi nikakve drastične korake’, rekla je nedavno Dženifer u intervjuu.

Dženifer Lopez

https://www.instagram.com/p/Bk2RHO_hFLH/?taken-by=jlovegas_2002

 

Loading…