Džej Ramadanovski SKANDAL NOVINE

DŽEJ OTIŠAO NA ODVIKAVANJE: Najteže mi je kad me unuk Adrijan vidi pijanog!

Džej RamadanovskiSKANDAL – Pevač Džej Ramadanovski je na obalama Crnogorskog primorja potražio je spas od vrućine i alkohola.

Dok većina javnih ličnosti odlazi na more kako bi uživala i osunčala telo, Džej Ramadanovski pokušava da se oslobodi ovog poroka.

Pevaču je na moru lakše da podnese krizu jer su mu kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane.

“Moram da vam se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno saleću ljudi po ulici i govore kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu”

Džej Ramadanovski“Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzimam da su prijatelji počeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do pre neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.”

“Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i voleo. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspeti. Došao sam na more nekoliko dana kako bih se odmorio i istrajao u ovoj borbi”, otkriva Džej .

“Trenutno srce lečim vicevima koje pričam prijateljima”, kroz osmeh poručuje Džej.

“Kada sam završio u bolnici, svi su bili zabrinuti. Familija iz celog sveta me je zvala da pita kako sam i šta se dogodilo. Ćerke su se zabrinule, čak i unuk koji je odmah zvao da me pita: “Deda, je l’ ti dobro?””, kaže pevač koji je za razliku od prethodnih godina, kada je na more dolazio sa ćerkama i unukom, ove godine došao sa prijateljima.

Loading…