Dušica Grabović krila da ima tumor!

732
SHARE

Dušica Grabović, Farma, Farma 2016, Farma 7, tumorSKANDAL – Atraktivna bivša učesnica rijalitija Farma, Dušica Grabović, pre tri godina operisala je tumor na dojci.

Pevačica je za Telegraf pričala o tumoru na dojci za koji je saznala u 31. godini života.

Naime, pevačici su prilikom rutinskog pregleda kod ginekologa ponudili besplatan ultrazvuk dojki, kada su i otkrili da postoji tumor.

– Imala sam pre tri godine operaciju tumora na dojci. To je sada sve prošlo. Moram da idem na kontrole svakih godinu dana, ali i da pratim nešto na levoj dojci. Nadam se da će to sve izaći na dobro. Do kraja života me to čeka. Hvala dragom Bogu na svakom danu koji mi poklanja. Moj osmeh sve govori. Ne dam se, jaka sam.

ŠTA TO SEVA: Dušica zaboravila na kamere!

– Ja nisam nikada priznala ni svojima šta imam, nakon operacije sam im tek rekla. Idem sama sa svojim mislima na operaciju. Ne želim da bilo ko brine. Operacija je protekla u najboljem mogućem redu, baš zbog toga što niko nije znao.

SKANDAL Grupni seks nasred stola na Farmi VIDEO!

– Onoliko vremena koliko potrošito na šminkanje, utrošite da se pregledate. Nemojte se našminkati, već za to vreme posetite doktora – otkrila je pevačica za Telegraf.

loading...