Dunja Ilić: Razvešću se kad mi muž izađe iz zatvora!

385
SHARE

Dunja IlićSCANDAL – Poznata pevačica Dunja Ilić  za mesec dana je upoznala Sašu Grujića, udala se za njega, a zatim ga i ostavila.

Ipak, pevačica je za medije navela da će će se zvanično razvesti tek kada on izađe iz zatvora.

– Prvo, vrlo je glupo udati se za mesec dana, to mogu da kažem zbog onoga kako je to na kraju ispalo kod mene. Ne možeš da upoznaš nekoga za mesec dana, tu su neka osećanja, to te ponese i kreće zajednički život, kreću neke razlike u svakodnevnom životu, razmišljanju i ciljevima i prosto je očekivajuće da, kada se ljudi ne poznaju, kada se zapravo poznaju tako malo, a žive zajedno, dođe do neke netrpeljivosti i na kraju do razvoda. Mada, nikada tog čoveka neću da pljujem, niti je on bio loš prema meni, niti sam ja bila loša prema njemu, niti je bilo ko koga tu zeznuo, već se jednostavno nismo poznavali i najnormalnije smo se rastali – priča Dunja i objašnjava zašto nije u kontaktu sa bivšim mužem.

Dunja Ilić i Saša Grujić– On je u zatvoru, tako da se nismo čuli od kada smo se razišli. Ne znam zašto je tamo. Mi smo se rastali, pa je on završio u zatvoru, ali nije tamo ni zbog čega u vezi sa razvodom. On je imao odranije nešto, odsluženje neke kratke kazne, nije to sad neka velika kazna. Nismo se čuli iz tog nekog razloga, nemamo ni potrebe da se čujemo. Kad se budem vratila iz Rusije, onda ćemo se razvesti i na papiru, pošto na papiru nismo razvedeni, jer je on tu gde je. Bila sam upoznata danima pre toga da on treba zbog nečeg da ide u zatvor, pa da se to nešto pomera – ne pomera, i onda kada je otišao u zatvor, samo sam saznala da je tamo. Ne kajem se što sam se udala, nisam ja tu nešto povređena, niti mi se ogadio brak, niti mi se ogadio taj čovek, pa da se kajem – kaže pevačica, i otkriva da joj je otac banktorirao kada je počela da se bavi pevanjem.

loading...