DRAMATIČNO: Severina mora hitno na operaciju!

333
SHARE

Severina KojićSKANDAL – Popularna pevačica Severina Kojić otkazala je sve nastupe, izbegavala je začinjenu hranu te se trudila da što manje govori.

Ipak, Severina će morati pod nož da bi skinula polipe na glasnim žicama.

Popularna pevačica ima zakazanu intervenciju u ponedeljak, te je zbog toga otkazala brojne nastupe.

Izvor blizak Severini je na ovu temu rekao:

– Severina je pre skoro mesec dana prvi put otišla kod doktora pošto je primetila da ima promene u boji glasa, pa je posumnjala da su u pitanju polipi. Lekar je pomoću laringskopa potvrdio njene sumnje i savetovao joj da pokuša alternativnim putem da sanira benigne izrasline na glasnim žicama.

– Tri nedelje nije pila tople napitke, izbegavala je začinjenu i čvrstu hranu, otkazala je nastupe i slabo je govorila kako bi štedela glasnice. Sve to nije dalo očekivane rezultate, pa joj je lekar nedavno rekao da je operacija neizbežna i da ipak mora pod nož jer su polipi veliki i prete da joj ugroze disajne puteve. Zahvat je zakazan za ponedeljak i obaviće ga u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu – rekao je izvor, a prenosi Kurir.

– Nije uopšte uplašena jer je svesna da je to rutinska operacija i da će se brzo vratiti poslu. Igorova podrška u ovim trenucima joj mnogo znači – rekao je izvor.

loading...