DRAMA Haris Berković: Tata, ako ne prihvatiš Radu za snajku, odričem te se!

3301
SHARE

Haris Berković, otac Mirsad, Rada Manojlović, snajka, svađaSKANDAL – Pobednik muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” želi da sačuva vezu sa atraktivnom Radom Manojlović.

Njegov otac baš i nevoli Radu što se moglo videti kada se na jednom snimanju odbio pozdraviti sa popularnom Radom. Haris Berković se požalio prijateljima da nije više mogao da toleriše netrpeljivost između njegovog oca i pevačice.

– Berković je bio između dve vatre. Nije želeo da se zamera svojima, ali ni da izgubi Radu. Na kraju je odlučio da zapreti Mirsadu da mu se ne meša u vezu. Iako je svestan njihove velike razlike u godinama, kao i toga da su različite vere (ona je pravoslavka, a on musliman), čvrsto je rešio da sačuva ljubav. Rekao je ocu da mora da prihvati Radu za snajku ili će ga se odreći! Mirsad je to jedva prihvatio. – otkrio je izvor za Kurur.

Haris Berković, otac Mirsad, Rada Manojlović, snajka, svađaDa Rada nije dobrodošla u porodicu Berković uverili smo se prekjuče na snimanju jedne emisije u „Grandu“. Harisov tata došao je s njim na Košutnjak, gde je bila i Manojlovićeva. Zanimljivo je da se budući snajka i svekar nisu pozdravili niti se obratili jedno drugom, mada je stariji Berković sve vreme slikao i snimao Radu i Harisa.

Mirsad je potvrdio da je imao sukob sa sinom.

– Sve nesuglasice se mogu rešiti. Neki ljudi nisu razumeli šta sam hteo da kažem o svom i Radinom odnosu, kao i to da li sam je prihvatio za snajku. Ali sv što moj sin kaže za mene je svetinja. Naravno da podržavam odluku svog sina i da im želim sve najbolje, jer to je ipak njegov život i ko sam ja da tu bilo šta kvarim – rekao nam je stariji Berković.

Saša Popović je dodatno zakuvao čorbu kada je na snimanju emisije najavio venčanje Rade i Harisa, te ponudio da im bude kum!
– Ja sam kum, jer sam vas ja upoznao! – rekao je Popović.

– Još je on mlad! Devojku koju moj sin bude odabrao za svoju ženu ja ću podržati, rekao je Harisov otac na ovu temu.

 

 

loading...