facebook
Dara Bubamara SKANDAL NOVINE

DRAMA: Dara Bubamara dobila SEPSU zbog silikona?! Morala na hitnu operaciju!

Dara Bubamara

SKANDAL – Popularna pevačica, Dara Bubamara je  početkom godine posetila jednu beogradsku kliniku da bi uvećala zadnjicu.

Ipak, došlo je do komplikacija usled kojih je dobila sepsu, te je morala da izvadi implantate zbog trovanja krvi.

 

“Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. U nadi da će dobiti veliku zadnjicu zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implantate. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno telo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Lekari su joj odmah dali antibiotike i sačekli trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona”, rekao je izvor koji je upućen u celu situaciju.

“Operacija je izvršena posle nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovilo da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dve nedelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara vam sigurno neće potvrditi ovu priču jer ne želi da se zna o tome”, ističe izvor, prenosi Kurir.

“Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infzuje”, bilo je sve što je pevačica rekla.

UŽAS! Dara Bubamara se raspada!

Veceras Amig show 22.30 … @___ceger___ @studiokat_ @milan_vuckovic

Objavu dijeli Dara Bubamara (@darabubamara_official)

loading...

POPULARNO

Loading…