facebook
Dragana Mirković

DRAGANA MIRKOVIĆ ŠOKIRALA: Maltretirali su me 3 meseca u žiriju! VIDEO

Dragana Mirković, žiri, Pinkove zvezdiceSKANDAL – Popularna pevačica Dragana Mirković progovorila o suzama koje je lila kao članica žirija u šou “Pinkove zvezde”.

“Uzrok suza je pesma koju ja mnogo volim “Preko sedam gora i mora”, koja je onako vrlo emotivna i mene pogađa. Jednostavno seća me i na moje roditelje. Živim sa pesmom, da li ona u meni izaziva osmeh ili suze. Ja sam inače veoma iskrena osoba i to je meni problem u “Pinkovim zvezdama”. Malo sam nespremna ušla u sve to, pa čak malo i naivna, priznajem. Očekivala sam da sam ja tu kao neko ko treba da podrži kandidate, da da neki savet ili čak i tu kritiku, ali kritiku koja može da im pomogne, ali sam videla da se tu očekuje nešto drugo od mene i zato su došle ove suze”, rekla je Dragana.

Folk pevačica je pričala i o tome što je u emisiji konstantno opominju što podiže stolicu i daje glas svakom kandidatu.

“Znaš o čemu se radi? Ja sam iz emisije u emisiju neko ko je toliko osetljiv na kandidate i ko se jako vezuje za ljude. Kad sam to govorila na početku serijala, verovatno su postojali oni koji mi nisu verovali, ali sad posle tih suza, ubeđena sam da ne postoji više niko ko mi ne veruje, jer ja nisam glumica i sigurno ne bi mogla ovako da se ponašam. To sam jednostavno ja. Mene su maltretirali tri meseca zašto podižem stolicu. Ja sam se tu čak i poigrala s Milanom da vidi kako je nekome reći “ne”, rekla je pevačica Ognjenu.

Dragana Mirković, Pinkove Zvezde, Maja Nikolić, suze

ODMAH VIKALA NA NJU: Maja Nikolić stigla u Pinkove zvezde! Dragana Mirković se RASPLAKALA!…

SKANDAL – U novoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, umesto Dare Bubamare i Aleksandre Radović, u crvenim stolicama će sedeti Maja Nikolić i Bora Đorđević. Popularna pevačica…
Dragana Mirković, Toni, brak, svadba, slike

PRVI PUT U JAVNOSTI: Pogledajte kako je Dragana Mirković izgledala na svojoj SVADBI!

SKANDAL – Slavna pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić venčali su se pre 16 godina. Poznato je da mnogi zavide popularnoj pevačici na skladnom braku i…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics