ZABAVA

DRAGANA MIRKOVIĆ SINU PUNOLETSTVO SLAVI U LUKS DVORCU: 200 zvanica dolazi iz Švajcarske, Nemačke, Srbije…

SKANDAL – Balkanska diva Dragana Mirković u svom velelepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan.

Porodica je odlučila da slavlje bude sada kako bi njihovi prijatelji i familija došli u što većem broju.

“Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke… pa do Amerike”, rekla je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti više od 200 zvanica.

Markova žurka povodom punoletstva biće održana u njihovom dvorcu i to će biti prva proslava tog tipa na tom mestu.

“Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili – ispričala je kroz smeh ponosno pevačica i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.

– Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike”, rekla je Mirkovićeva.

O poklonu nije htela ništa da kaže, sem da nije reč o skupocenom automobulu.

“Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta”, bila je zagonetna Dragana.

Loading…