DOŽIVELA NEZGODU Soraja pala sa daske za surfovanje i isekla nogu

1047
SHARE

sorajaSKANDAL – Popularna starleta je pala sa daske za surfovanje i isekla nogu.

Atraktivna Soraja Vučelić pobegla je iz hladne Srbije u topli Tajland, a tamo je pre nekoliko dana imala nezgodu, te je završila na ušivanju.

Sorajina prijateljica je na ovu temu za Alo navela:

– Soraja je poznata kao osoba koja voli sve da proba u životu. Od opasnih stvari do onih manje strašnih. U Tajlandu joj je bilo odlično prvih nekoliko dana, a onda je odlučila da surfuje.

– Iznajmila je dasku i krenula sa prijateljima u lov na visoke talase. Kako nije sjajna u ovom sportu, ona je izgubila ravnotežu i pala. Tom prilikom je nogom udarila u oštar deo daske i isekla se. Kako je bila u vodi, nije osetila da joj šiklja krv, a kada je izašla na obalu, imala je šta i da vidi.

Soraja Vučelić– Kada je videla koliko joj teče krv, ona se prvo uplašila, a odmah smo krenuli do hotela u čijoj blizini je i ambulanta. Lekari su joj pogledali posekotinu i kako je bila duboka, morali su da je ušiju. Ona se nakon toga vratila u sobu, u kojoj se ceo dan odmarala. Kako je poznata kao neko ko nije mirne prirode, već sutradan je nastavila da se šeta po plažama i uživa u odmoru. Odlazi redovno do doktora da joj pogledaju ranu, ali je imala sreću da se sve dobro završilo.

Popularna Soraja je potvrdila ove informacije:

– Istina je da sam imala mali peh u Tajlandu, ali je sada sve u redu. Hvala lekarima koji su mi brzo sanirali ranu. Ovde je zaista prelepo, kao u raju i ne vraća mi se u Beograd. Ipak, sve što je lepo ima kraj, tako da ću još nekoliko dana da uživam u suncu, moru i lepim plažama – navela je Soraja za Alo.

Soraja Vučelić

Soraja pokazala ogromne grudi, ali njena DRUGARICA je hipnotisala muškarce!!

SKANDAL – Atraktivna starleta, Soraja Vučelić ponovo je aktivna u noćnom životu. Starleta koristi svaku priliku da se pokaže u provokativnom izdanju, te nastoji da…
Golotinja, Soraja, Tajland, Velike grudi

Sorajine OGROMNE GRUDI nijedan kupaći NE MOŽE DA POKRIJE!

SKANDAL – Atraktivna starleta Soraja Vučelić svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Vučelićeva već nedelju dana uživa u čarima Tajlanda, te non-stop objavljuje fotke sa egzotičnih mesta…
Soraja Vučelić, seksepilno, čestitka, mašna, Nova godina

SKINULA SVE SA SEBE I VEZALA MAŠNU: POGLEDAJTE KAKO je Soraja čestitala Novu godinu!…

SKANDAL – Atraktivna starleta Soraja Vučelić čestitala Novu godinu fanovima na društvenim mrećama u svom stilu. Starleta je na društvenoj mreži Instagram objavila video u kom…
loading...