Dok je pevala GRUDI POTPUNO ISPALE!! Voditelj se PRAVIO kao da se ništa nije DOGODILO!! VIDEO

57834
SHARE

Jadranka BarjaktarovićSKANDAL – Atraktivna pevačica se na poslednjem “Pinkovom” festivalu propisno se izblamirala kada je na finaloj večeri pokazala publici gole grudi.

Crnogorka Jadranka Barjaktarović se sva unela u pesmu, trudeći se da što vernije dočara radnju pesme “Očajna”.

Pevačica nije primetila da joj je jedna dojka pobegla iz haljine. Kada je završila sa pesmom, popularni voditelj Milan Kalinić je prišao pevačici praveći se da se ništa nije dogodilo.

– Sve gori, Gori studio. Upali se sve – rekao je poznati voditelj, a potom atraktivnoj Jadranki poljubio ruku i ispratio je sa bine.

Poznato je da se bliži treći “Pink” festival, te se nadamo se da se ovaj peh neće ponoviti nijednoj pevačici. Pogledajte priloženi video i kako je izgledao Jadrankin peh.

Jadranka Barjaktarović – Očajna – Finale – (Pink Music Festival 2015) from skandal vijesti on Vimeo

Irina Šajk, manekenka

VRELIJA I OD JAGODINKE SIMONOVIĆ! OVAJ VIDEO ćete gledati BEZ DAHA!!

SKANDAL – Atraktivna manekenka Irina Šajk za magazin “Love” snimila super seksi video. Ruska manekenka snimila je seksi video koji definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Mediji spekulisu da je…
Dušica Grabović, bivša farmerka, vrela, zapalila, skinula se, pokazala

VRELIJA NEGO IKAD: Bivša farmerka zapalila društvene mreže!

SKANDAL – Atraktivna bivša farmerka, Dušica Grabović se posle rijalitija posvetila sebi. Tokom trajanja rijalitija od ove popularne pevačice smo mogli videti baš sve, a atraktivna Dušca..
loading...