DENSERI PONOVO ZAJEDNO: Slađa se vratila Ðoganiju POSLE 16 GODINA!

1807
SHARE

Slađa Delibašić , Ðole ÐoganiSKANDAL – Mediji su objavili da su Slađa Delibašić i Ðole Ðogani posle 16 godina od njihovog razvoda ponovo zajedno.

Ðole Ðogani je od vlasnika jedne diskoteke dobio ponudu da nastupi s bivšom suprugom kad se bude održavalo „Veče devedesetih“

Bivši supružnici će udružiti snage:

– U pregovorima sam s nekim ljudima da ponovo radim sa Slađom. Nas dvoje imamo hitove koji se i danas slušaju, a ljudi sve više traže tu muziku.

Meni posao s mojom Vesnom odlično ide, ali pre su bila srećna vremena, kad su se svi primali na dens i ples. Gagi i Anabela su nedavno radili zajedno i to se odlično pokazalo. Vesna neće s nama pevati jer nije bila tada u grupi, ali gledaće nas iz separea – kaže frontmen dens dua.

Slađa Delibašić , Ðole Ðogani

Slađa Delibašić je na ovu temu za medije navela:

Ðole mi još ništa nije rekao, ali to je sjajno. Pristajem odmah na to. Mi imamo hitove, a ne ovaj današnji šund. Odlična je ideja da se spojimo i radimo kao nekad. Sećam se da smo tada imali dnevno po četiri koncerta, bili smo najtraženiji, a vidim da se iz dana u dan dens sve više traži po klubovima – kaže Slađa.

Slađa Delibašić , Ðole Ðogani

Poznato je da su Slađa i Ðole započeli su vezu 1987. godine, a grupu su osnovali dve godine kasnije. Iz braka koji su okončali  2001 godine imaju dve ćerke.

Kao njena zamena došla je Vesna, koja se udala za Ðoleta. 

 

loading...