facebook
Dunja Ilić

DEČKO JOJ JE UMRO OD DROGE, A ONA POSTALA UDOVICA: Dunja Ilić sad odbrusila SVIMA VIDEO

Dunja Ilić,  dečko,  smrt,  narkomanSKANDAL – Poznata pevačica Dunja Ilić sve  zaprepastila kada se na društvenim mrežama pre dva dana oglasila da je ostala bez dečka i da je udovica.

Pevačica se iz kafića obratila svojim pratiocima, te rekla da joj prestanu slati poruke i to zato što je njen momak umro zbog narkotika.

Je li nije problem da malo stanete sa porukama i tako nekim stvarima. Samo ljudi koji me poštuju, će me ispoštovati Malo prestanite s tim“, poručila je Dunja Ilić.

 Dunja Ilićje na društvenoj mreži Instagram objavila vest o smrti svog bivšeg dečka.

Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica”, navela je tada ona.

 

I samo da nastavim…I necu vise majke mi…P.S.Kome smetaju psovke ne mora da gleda

Videozapis objavljuje Dunja Ilic (@dunyailich)

To ne moze da stane…

Videozapis objavljuje Dunja Ilic (@dunyailich)

Kako se zoveee

Videozapis objavljuje Dunja Ilic (@dunyailich)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Kucanica

POPULARNO

loading...
To Top