SKANDAL

DAVIDOVA ŽENA SA ĆERKOM NAPUSTILA STAN: Preselila se kod majke jer pevača viđa samo noću!

SKANDAL – Poznati muzičar i član žirija muzičkog takmičenja, Zvezde Granda, Ðorđe David ima trogodišnju ćerku Stašu, koju je dobio sa suprugom Anom.

Supruga ovog popularnog muzičara je pre nekoliko meseci napustila stan u kom su živeli i preselila se kod svoje majke, jer roker previše vremena provodi na poslu.

– Ana je u poslednje vreme često bila sama, imala je mnogo obaveza oko ćerkice i nije sve mogla sama da postigne. Ðorđe je sada dobio dosta poslovnih angažmana i to nikako nije hteo da propusti, posebno ako uzmete u obzir da od rok muzike ne može mnogo da se zaradi. Njega je Ana podržala u svemu i mislila je da će izdržati to, ali David gotovo uopšte ne dolazi kući, samo uveče da prespava. Preko dana snima Zvezde Granda, a kada ih ne snima, radi kao mentor sa takmičarima. Često ide i na snimanja u razne emisije pa nije ni vikendom slobodan – kaže izvor blizak muzičaru i dodaje je njegovoj ženi bilo izuzetno teško.

– Ana je postala veoma usamljena, sa mužem se čula samo telefonom i video pozivima, a on uveče kad dođe kući, bude preumoran. Ona mu je predložila da ode sa Stašom na neko vreme kod majke kako bi imala bar neku pomoć oko ćerke, dok se David malo ne privikne na ovakav tempo života. Ðorđe je to podržao i složio se sa njenom idejom jer je svestan da njegovo žrtvovanje dosta utiče na nju. Daleko od toga da je njihov brak u krizi, da se ne slažu. Naprotiv, ko god zna njega, zna i to da je veoma privržen supruzi i ćerki i da ih stalno pominje, pa se trudi da bar svaki drugi dan svrati da i vidi ih na pola sata – kaže izvor, prenosi Kurir.

Ðorđe David
FOTO: PRINTSCREEN

Nedavno je muzičar pričao za Kurir koliko mu je bitna stabilnost porodice.

Loading…