Daru Bubamaru muž varao s klinkom!

897
SHARE

dara-bubamara-milan-kesic-devojka-prevara-preljubaSKANDAL – Popularna pevačica, Dara Bubamara nije bila jedina koja je varala dok je bila u braku!

Naime, njen suprug Milan Kesić imao je  znatno mlađu ljubavnicu s kojom ga je paparaco Kurira uhvatio na letovanju u Grčkoj!

– Ta devojka je iz unutrašnjosti i dosta je mlađa od njega, ima 23 godine. U Beogradu joj iznajmljuje stan, a obećao joj je i automobil. Koristi svaki slobodan trenutak da bude s njom, jedva je dočekao leto da mogu zajedno da otputuju i budu sami. Nedavno, kad je išao s kumovima u njihovu vikendicu, pogađajte koga je vodio?! Novu devojku – ispričao je izvor za Kurir.

Dara Bubamara objavila nove provokativne fotografije!

dara-bubamara-i-milan
– Daru je mnogo pogodilo kad je čula da Milan ima devojku. Njena najveća greška je što je dopustila da joj izađu slike u javnost i da joj se dodeli uloga preljubnice – ispričao nam je Darin blizak prijatelj.

Popularna pevačica je u izjavi za Kurir na ovu temu navela:

–  Volela bih da o tome ne pišete. To neću da komentarišem jer smo Milan i ja dobri prijatelji posle svega. Nije bitno što smo se razveli i što on ima novu devojku, jer ja mu želim svu sreću ovog sveta – kratko je rekla pevačica.

loading...