Darko Lazić SKANDAL NOVINE

DARKO SE LAVOVSKI BORI: Stanje je i dalje alarmantno!

SKANDAL – Poznati pevač, Darko Lazić je i dalje u teškom stanju nakon teškog udesa koji je imao u utorak ujutru u blizini rodnog sela Brestač.

Lekari daju sve od sebe, a pevač je i dalje u veštačkoj komi, nalazi se na intenzivnoj nezi, a pre nekoliko dana je operisan, kada mu je izvađena slezina. Lazić je polomio jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade. Zasad, njegovo stanje se drži pod kontrolom, i stabilno je, ali ipak postoji bojazan od pokretanja ugruška krvi, što bi stvorilo prepreku u cirkulisanju krvi kroz telo.

– Darko se lavovski bori za život, zapravo od njegovog organizma sve zavisi. Lekari daju sve od sebe. Stanje je i dalje alarmantno jer svaka operacija nosi rizik od komplikacija. Trenutno, u Darkovom slučaju, to je tromboza. I kada intervencija prođe uspešno, u periodu posle operacije može da dođe do krvarenja ili infekcija koje se ne mogu lečiti i koje se ponekad završavaju fatalno po pacijenta. Nadamo se da to neće biti slučaj kod pevača, ali iz mera predostrožnosti se analiziraju sve mogućnosti – rekao je izvor za Kurir.

Loading…