Darko Lazić

Darko Lazić odlučio da organizam regeneriše posebnim TRETMANOM, menja život iz korena!

SKANDAL – Poznati pevač Darko Lazić razmišlja da se podvrgne tretmanu promene krvi, jer veruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

– Otkako je, pre nešto više od mesec dana, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova verenica Marina trudna, počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što pre bio uz Marinu – rekao je izvor za Kurir.

– Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka.

– Jednostavno, vezan je za krevet duže od mesec dana, mišići su mu atrofirali, telo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vežbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promene krvi – rekao je izvor.

Darko Lazić

Loading…