facebook
Nekategorisano

DARKO LAZIĆ BORI SE ZA ŽIVOT! U teškom je stanju, životno ugrožen! NA APARATIMA ZA DISANJE

Direktor bolnice KBC Zemun Dragoš Stojanović za Kurir je rekao da je pevač Darko Lazić, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, životno ugrožen.

“Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem”, rekao je dr Stojanović za Kurir.

Kako saznajemo, pevač je prvo odveden na operaciju, ali lekari nisu smeli da ga operišu jer ne znaju da li ima unutrašnje krvarenje. Lekari su pevaču namestili polomljenu butna kost, na aparatima je za disanje i u veštačkoj komi je.

Darko se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde su zabranjene posete.

Darko Lazić i dalje je u teškom zdravstvenom stanju i nalazi se u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Kako saznajemo sa lica mesta, polomljena su mu rebra i noga.

– Darko ima teške telesne povrede. Polomljene noge, rebra… Eto, to je to, ne znam šta više da vam kažem. Nije svestan, gubi se – kaže njegov kum i menadžer Miljan Vračević koji se, kao i Darkov otac Milan i devojka Marina nalaze u bolnici.

Na pitanje da li je Darko bio pijan, Miljan je rekao:

– Ma, kako ja mogu da znam, sad sam ustao. Ne znam gde je bio pre nesreće, bio je sa drugarima. Nismo radili, nisam bio sa njim. Nikada nije imao saobraćajku, čukne se auto, ali ovo ne… na slikama sam video automobil – kaže Miljan.

loading...

POPULARNO

Loading…