facebook
SKANDAL

DARINA NOVA FERA: Ucenjuju me i traže mi 50.000 evra!

Dara Bubamara, porno-afera, fotografijeSKANDAL – Poznata pevačica i članica muzičkog žirija Pinkove zvezde je na mukama zbog poruka i fotografija kojima je ucenjuju još od početka godine!

U izjavi za Kurir popularna Dara Bubamara je navlela da da poruke koje su objavljene na temu seksa nisu njene i da više ne zna šta da radi. Pevačica je navela da će se na kraju obratiti policiji.

– Ovo je prevršilo svaku meru! Ne mogu normalno da živim, ne mogu mirno da spavam od svih tih anonimnih poziva u kojima mi prete i ucenjuju me kojekakvim eksplicitnim porukama. Tvrde da sam ja pisala te poruke, traže mi novac, pedeset hiljada evra, a pošto neću da im dam, onda to proslede medijima – rekla je pevačica za Kurir.

 


Dara Bubamara

Haos u Pinkovim zvezdama: Dara Bubamara se pojavila u haljini zbog koje su muškarci…

SKANDAL – Popularna pevačica, Dara bubamara je ponovo privukla pažnju u novoj epizodi “Pinkovih zvezda” . Sve oči su bile uperena ka Dari Bubamari, a…

– To nisam ja! Da jesam, odgovorila bih na njihove ucene, ne bih ovo sebi dozvolila. Da moj sin sve ovo sutra vidi i pročita?! Mnogo sam razočarana, to utiče na moju karijeru, na moj privatan život, ali i na moje zdravlje. Jedino što mi je ostalo da uradim je da sve ovo prijavim višim organima i da već jednom prekinem začarani krug ove užasne torture – rekla je  uznemirena Dara Bubamara.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

POPULARNO

loading...
To Top