Dara Bubamara u vezi sa 13 godina mlađim košarkašem!?

1034
SHARE

Dara Bubamara, Duško BunićSKANDAL – Popularna pevačica, Dara Bubamara se razvela od Milana Kesića, a kako se priča, sada ima novog deka i to 13 godina mlađeg.

Naime, kako navodi “Alo”, pevačica je već dva meseca u vezi sa Duškom Bunić i bukvalno su nerazdvojni.

– Dara i Duško su se upoznali u Novom Sadu, gde oboje žive. Varnice su sevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. On je odmah počeo da je zavodi i obasipa pažnjom a izgleda da je njegova upornost urodila plodom. Dari se odmah dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit – ispričao je izvor blizak Dari.

Dara Bubamara, Duško Bunić

– Oni se ne razdvajaju i oboje su srećni, a on je drži kao malo vode na dlanu. Dara bukvalno blista i uvek je nasmejana a čak je i najbliže prijatelje upoznala sa novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, iako je među njima velika razlika u godinama. Darina energija može da parira svačijoj, a on je vrlo lepo prihvatio sve njene vrline i mane. Svojoj prijateljici se pohvalila da se nikada nije osećala ovako i da misli da će veza sa Duškom potrajati – zaključio je jedan od Bubamarinih prijatelja.

Inače, poznati košarkaš je visok 207 centimetara, a pevačica samo 158 centimetara. Razlika od “tričavih” 49 centimetara im očigledno ne smeta…

loading...