DARA BUBAMARA U PANICI: Ukraden joj telefon! Ucenjuju je golim fotkama!

1209
SHARE

Dara Bubamara, telefon, fotografijeSKANDAL – Popularnu pevačicu i članicu žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde poterao je maler u novoj godini..

Naime, popularnoj Dari Bubamari su pre nekoliko dana na nastupu ukrali mobilni telefon.

Telefon je istog trenutka isključen, a pevačica je u panici jer se vrlo brzo našla na meti ucenjivača jer se na njemu navodno nalaze brojni eksplicitni snimci, fotografije i poruke koje je razmenjivala sa dečkom.

Sve se odigralo tokom njenog nastupa u Sloveniji 3. februara, kada je Dara gostovala u jednog tamošnjoj diskoteci. Dok je trajao nastup, pevačica je svoje stvari ostavila u jednoj kancelariji, gde su bile i stvari njenih muzičara. Kako ima dva mobilna telefona, oba je stavila u džep torbe, kao što to obično čini, ali kada je uzela torbu, šokirala se.

– Istog trenutka je shvatila da joj nema mobilnog telefona, i to privatnog. Napravila je skandal, a kada su menadžeri vratili snimak na kamerama, videli su da je nepoznati muškarac provalio u gardarober i istog trenutka se bacio na preturanje po Darinim stavarima. Lopov nije uzeo novac iz Darine tobre, niti bilo šta drugo, već je ciljano tražio njene mobilne telefone”, rekao je jedan od članova benda, koji se sa Draom Bubamorm našao na nastupu.

“Organizatori su odmah zatvorili lokal i obezbeđenje je proveravalo da li je provalnik među publikom, ali ga nije bilo. Dara je priznala da je boli uvo za telefon i to što ga je platila nekoliko stotina evra, već da se boji da sadržaj ne ispliva u javnost. Ona je plakala i baš se potresla, zato što joj još jedan takav skandal ne treba, i svesna je da bi je svi osudili. Kroz jecaje je priznala da postoje njene golišave fotografije i snimci koje je slala Dušanu, kao i poruke u kojima su razmenjivali nežnost dok su bili udaljeni. Molila je boga da joj se lopov javi i dala bi gomilu novca samo da joj vrati telefon pre nego što sadržaj dospe u ruke medija”, rekao je izvor, a prenosi Kurir.

Popularna pevačica je na ovu temu za medije navela :

“Tačno je da mi je nestao telefon i da nisam mogla da ga nađem. Ukrali su ga, kao što može da se desi svakom, ali šta da radim. Trenutno ne mogu tu ništa da promenim. Što se tiče vašeg pitanja za fotografije i da li me neko ucenjuje, ne bih to da komentarišem. Potrudiću se zaštitim svoju privatnost koliko god mogu i nadam se da ću u tome uspeti”, bilo je sve što Dara rekla.

Dara Bubamara, izgled, Muškarci, Pevačica ,

Dara Bubamara priznala KAKAV MUŠKARAC joj treba!

SKANDAL – Popularnu pevačicu i članicu žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde fanovi pitali pitanja koja ih najviše intrigiraju. Ovom prilikom pevačica Dara Bubamara je otvoreno…
Dara Bubamara, Pinkove zvezde, takmičar, Šaban Šaulić

PROVERILA DA LI MU SE DIŽE!? Dara sela ŠABANU u krilo on POCRVENIO OD…

SKANDAL – Članice žirija popularnog takmičenja Pinkove Zvezde se borile za naklonost Šabana Šaulića. Dari Bubamari izgleda nedostaje muškarac pa mu je čak sela u krilo. Pevačica…
Dara Bubamara, Pevačica

Dara Bubamara više NE izgleda ovako! Posle operacije SVE promenila! FOTO

SKANDAL – Popularna folk pevačica Dara Bubamara posle operacije slepog crva smršala i drastično promenila imidž. Pevačica je posle operacije odlučila da promeni život iz korena,…

DO PUPKA: Dara Bubamara se vratila u Pinkove zvezde sa NIKAD VEĆIM dekolteom!

SKANDAL – Popularna folk pevačica Dara Bubamara je nekoliko nedelja odustvovala zbog operacije slepog creva… Pevačica se sada vratila u crvenu stolicu muzičkog takmičenja “Pinkove Zvezde”, te…
loading...