DARA BUBAMARA SLETELA S PUTA: Imam potres mozga!

757
SHARE

Dara Bubamara,  audi,  udes,  saobraćajna nesreća,  prevrtanjeSKANDAL – Popularna pevačica Dara Bubamara doživela saobraćajnu nesreću posle snimanja emisije „Ami Dži šou“, u kojoj je Dara gostovala sa Đanijem.

Pevačicin prijatelj je na ovu temu za Kurir rekao:

– Rekla mi je da najradije ne bi išla u Novi Sad jer pada kiša, ali da mora zbog sina. Mene je odvezla „poršeom“ do zgrade, a posle je otišla po druga kola kojima se vratila u Novi Sad. Juče sam je zvao ceo dan, nije mi se javljala, što me začudilo, a tek kasno po podne mi je pustila poruku: „Znaš li šta mi se sinoć desilo? Imala sam udes! I mali potres mozga zaradila“

– Molim vas, nemojte o tome da pišete. Malo brže sam vozila u želji da što pre stignem kući, odvrnula sam muziku, put je bio klizav i sletela sam! Ničega se više ne sećam jer sam se onesvestila i ne znam koliko sam bila tako onesvešćena. Glava me je užasno bolela. Pozvala sam prijateljicu, a ona svoje prijatelje s jedne privatne klinike, koji su došli i odvezli me. Danas sam već bolje. Auto nije mnogo oštećen. Želim samo da mislim pozitivno, a vama hvala na razumevanju. Ne bih više pričala o tome jer tu noć što pre želim da zaboravim – rekla je pevačica ua Kurir.

Popularna Dara Bubamara se nada da će se oporaviti do subote, kada ima nastup u Beogradu.

loading...