Dara Bubamara priznala KAKAV MUŠKARAC joj treba!

691
SHARE

Dara Bubamara, izgled, Muškarci, Pevačica , SKANDAL – Popularnu pevačicu i članicu žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde fanovi pitali pitanja koja ih najviše intrigiraju.

Ovom prilikom pevačica Dara Bubamara je otvoreno pričala o tome šta očekuje od svog partnera, te kakvi muškarci je interesuju.

Pevačicine fanove je zanimalo da li je bitno da muškarac bude mlađi ili stariji od nje.

“Iskrena da budem, nema pravila. Jednostavno, mora da postoji neka hemija da bih se zainteresovala za nekog muškarca. Nisam od onih devojaka kojima je bitno da im muškarac bude situiran i uspešan, već mislim potpuno drugačije.

– Nisam od žena koje interesuje finansijska moć, uspeh muškarca ili nešto treće. On mora da bude lep, da ima manire i da se brine o sebi, jer to pokazuje da će, kada budemo zajedno, brinuti o meni”, rekla je Dara.

Takođe, želeli su da znaju šta prvo primeti na muškarcu, a i šta joj se ne dopada.

“Teško pitanje, pošto nisam od onih žena koje samo sede po restoranima i gledaju muškarce. Ali, odgovoriću na to pitanje. Primetim da li je neko lep, njegov pogled, oči, usta, kakve je građe… Sve to mi je jako bitno. Ne sviđa mi se ako je muškarac debeo i ako je neuredan, jednostavno se vidi da ne vodi računa o svom izgledu. Često se dešava da mi za oko zapadne i kakav stav ima neki muškarac, kako se ponaša i gestikulira dok govori”, prokomentarisala je pevačica.

Dara Bubamara, Pinkove zvezde, takmičar, Šaban Šaulić

PROVERILA DA LI MU SE DIŽE!? Dara sela ŠABANU u krilo on POCRVENIO OD…

SKANDAL – Članice žirija popularnog takmičenja Pinkove Zvezde se borile za naklonost Šabana Šaulića. Dari Bubamari izgleda nedostaje muškarac pa mu je čak sela u krilo. Pevačica…
Dara Bubamara, Pevačica

Dara Bubamara više NE izgleda ovako! Posle operacije SVE promenila! FOTO

SKANDAL – Popularna folk pevačica Dara Bubamara posle operacije slepog crva smršala i drastično promenila imidž. Pevačica je posle operacije odlučila da promeni život iz korena,…

DO PUPKA: Dara Bubamara se vratila u Pinkove zvezde sa NIKAD VEĆIM dekolteom!

SKANDAL – Popularna folk pevačica Dara Bubamara je nekoliko nedelja odustvovala zbog operacije slepog creva… Pevačica se sada vratila u crvenu stolicu muzičkog takmičenja “Pinkove Zvezde”, te…
loading...