Dara Bubamara posle razvoda mir našla u manastiru!?

2127
SHARE

Dara Bubamara, Manastir, RazvodSKANDAL – Poznata pevačica, Dara Bubamra napokon priznala da se zaista razvela od svog supruga Milana Kesića.

Pevačica je priznala da se razvela posle osam godina braka, i napomenula da je utehu pronašla u manastiru.

– Do sada nikada nisam imala takvih problema u životu. Sa Milanom sam u korektnim odnosima nakon svega, uspeli smo da pronađemo zajednički jezik i više nemamo problema. Po preporuci prijateljice otišla sam u manastir i razgovor sa monasima mi je dosta pomogao. Ispovedam se i uz razgovor sa monahom uspela sam da rešim brojne probleme. Znam da će me mnogi osuđivati što ovo iznosim u javnost, ali smatram da svaka osoba kada ima problema treba da poseti sveto mesto i u njemu nađe spokoj.

– Nisam od onih osoba koje kada im se nešto dogodi u životu, padnu i klonu duhom. Naprotiv, jaka sam da sve iznesem na svojim leđima. Ne plačem, jer to ne znam da radim, gledam da u tom mračnom tunelu pronađem put do svetla i izađem kao pobednik. Manastir mi je pomogao da sve iznesem na leđima i uspešno rešim – zaključila je Bubamara.

Ipak, moguće je da joj boravak u manastiru nije baš pomogao jer je ubrzo objavila fotografiju na kojoj je ponovo pokazala svoje nenormalno velike grudi.

loading...