Danijela Vranić zarobljena u Valjevu: Voda je oko mene nosila kuće i ljude!

398
SHARE

Danijela Vranić SKANDAL – Zbog vode i blokada koje su postavljene svuda, pevačici Danijeli Vranić, vojnici nisu dozvolili da se džipom probije do Beograda kako ne bi ugrozila svoj život.

Kako je pevačica rekla za medije, njena porodica je preživivila pravu dramu, ali se sabrala i odmah priključila dobrovoljcima, policiji i Vojsci, koji spasavaju grad od još veće katastrofe.

Zbog vode i blokada koje su postavljene svuda, pevačici vojnici nisu dozvolili da se džipom probije do Beograda kako ne bi ugrozila svoj život.

Ovo je strašan prizor, gde god da se okrenem je voda. Došla sam pre nekoliko dana da se malo odmorim i evo šta me je snašlo. Sreća, pa je moj tata kada je pravio kuću uradio dobar odvod, tako da mi nismo poplavljeni, ali nikuda iz kuće ne možemo da mrdnemo. Kod komšija je situacija alarmantna, pa smo išli da pomažemo. Meni je najviše žao životinja, pa sam svakog psa kojeg sam videla spasavala iz bujice. Ljudi su oko nas preko noći ostajali bez krova nad glavom, gledala sam kako plivaju u bujici. To su strašni prizori koje neću lako moći da zaboravim – kaže očajna Danijela

loading...