DA JE MOJ DUŠKO STRADAO U TERORISTIČKOM NAPADU KRIVILA BIH SEBE! Potresna ispovest Jelene Karleuše!

833
SHARE

Duško Tošić, Istanbul, Jelena Karleuša, Teroristički napadSKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, preživela pravu dramu usled terorističkog napada koji se nedavno dogodio u Istanbulu.

Suprug Jelene Karleuše je pukom srećom, izbegao mesto stravične nesreće.

Karleuša je tada je shvatila da je sve mimo Duška i njihove porodice – nevažno.

– Najviše me je zabolela jedna njegova rečenica. Rekao mi je da su posle utakmice svi fudbaleri otišli svojim porodicama, a da je on ostao u svlačionici jer nije bilo nikoga kome bi žurio kući. Bio je sam, ja sam sa decom otišla iz Istanbula nekoliko dana ranije. Kroz izlaz sa stadiona prošao je poslednji, šest-sedam minuta pre nego što su teroristi aktivirali bombe.

Da mu se nešto desilo, krivila bih sebe. Koliko se trudim da mu budem podrška i najverniji navijač, da budem supruga i majka, toliko se borim i za svoju karijeru. Zbog toga naš brak dosta trpi, mnogo smo razdvojeni. U trenutku kada sam shvatila da bih mogla da ostanem bez njega postala sam svesna koliko je sve drugo što radim i za šta se borim – nebitno – navela je Karleuša u intervjuu za Story.

JOŠ JEDNA PREVARA?! Jelena Karleuša sigurno se sada stidi OVOG SNIMKA!

SKANDAL – Verujemo da je do sada i pticama na grani poznato koliko se puta popularna pevačica i članica muzičkog žirija “Zvezde Granda” hvalila…
loading...