Cuca zaljubljena: Volela bih da dobijem dete!

969
SHARE

SKANDAL – Popularna pevačica Ivona Negovanović Cuca je pažnju javnosti privukla zbog šuškanja da je ljubavnica Šabana Šaulića.

Ivona Negovanović Cuca Šaban Šaulić sportistaIpak, Cuca sada tvrdi da je sa legendarnim pevačem prekinula svaki kontakt, te da trenutno uživa u ljubavi sa sportistom čiji identitet za sad ne želi da otkriva.

“Više neću ništa da komentarišem o toj osobi. Ne dajem nikakve izjave koje se tiču njega, jer ne želim da mu dajem na značaju. Zašto bih išta pričala o njemu?! Ja sam posebna osoba, devojka koja nije vezana za njega. Prekinula sam svaki kontakt s njim. Šaban više neće raditi ni na mojim pesmama. Za nove pesme sam zadužila druge ljude. Neke numere biram, a neke sam već snimila. Sada ću uraditi jednu baladu koja će opisati moj život u celosti”, rekla je Ivona.

Pogledajte kako su Cuci ispale grudi, jedva ih umirila! VIDEO

“Zaljubljena sam i srećna u vezi. Ta ljubav traje dugo i nikada do sada nisam bila ovako zaljubljena. Stalno smo zajedno. Nedavno se povredio, pošto je sportista, pa sam to teško podnela. Međutim, na sreću, sada je sve kako treba. Funkcionišemo odlično”, iskrena je bila pevačica. Ivona Negovanić kaže da bi volela da rodi dete, ali kad za to bude pravo vreme.
“Volela bih da dobijem dete. To je san svake mlade devojke. Jedno malo bepče bi bilo lepo, ali još sam mlada za udaju, imam tek 26 godina. Kada se udaš, onda dolazi na red da rodiš dete, a sve to uzrokuje da staneš s poslom. Može sve da se postigne. Kako velike zvezde sve postižu? Ali treba malo sačekati”, rekla je Cuca.

loading...