facebook
SKANDAL

“Crve, rasističko go*no, je*aće te prvi muškarac koji naleti na tebe! Iseli se, jer si završio svoje!” Karleušino brutalno otvoreno pismo Ognjenu Vranješu

SKANDAL – Nakon skandala kada su objavljene eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu na društvenim mrežama, pevačica se oglasila žestokom porukom.

– Ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sada svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-džabe ti je! – poručila je ona i dodala:

– Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro ku*čića, koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti,džabe si mi pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Niti kao fudbaaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se zajedno sad crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te j*bati pravi muškarac koji naleti na tebe! J*baće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! J*bem li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje.

JELENA KARLEUŠA, OGNJEN VRANJEŠ

Eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu možete pogledati OVDE

 

loading...

POPULARNO

Loading…