facebook
SCANDAL

Članica grupe “Spice Girls” pokušala da se ubije! POPILA 200 TABLETA!

Melani Braun

SCANDAL – Popularna pevačica i članica grupe “Spice Girls”, Melani Braun, pokušala je da izvrši samoubistvo.

Ona je 2014. godine popila čak 200 tableta protiv bolova, te se zbog toga nije pojavila na polufinalu emisije “Iks Faktor”.

Kada je sledeće večeri došla na snimanje, svi su videli njene modrice koje su bili posledica pokušaja samoubistva iako je tada rekla da je to zbog čira na želucu.

– Bila sam tužna, patetična osoba van kontrole. Uzimala sam pet-šest linija kokaina pre i posle snimanja. Kokain je činio da moj bol nestane i da ne razmišljam ni o čemu sem o emisiji – navela je ona u svojoj autobiografiji “Brutalno iskrena” i dodala:

– Toliko sam nisko pala da sam počela da se drogiram samo da bih izdržala snimanja, samo da bih preživela brak sa Stivenom, koji je izgledao kao neurotična klaustrofobija – navela je ona.

View this post on Instagram

🇧🇷 Faltam 10 dias para o lançamento de Brutally Honest e a mídia já está distorcendo as palavras escritas por Mel B em seu novo livro de memórias. Leia o primeiro capítulo no Google Books e tire suas próprias conclusões, não acredite em tabloides! • 🇬🇧 10 days left for the release of Brutally Honest and the media is already distorting the words written by @officialmelb in her new memoir. Read the first chapter in Google Books and draw your own conclusions, do not believe in tabloids! • • • #SpiceGirls #SpiceWorld2019 #MelanieBrown #MelanieB #MelB #ScarySpice #GeriHalliwell #GeriHorner #GingerSpice #EmmaBunton #BabySpice #MelanieC #SportySpice #girlpower #FrindshipNeverEnds #BrutallyHonest #StopDomesticViolence #MBBR

A post shared by Mel B (@melaniebrown.uk) on

Pevačica je opisala i trenutak kada je sebi pokušala da oduzme život, te navela kako se osećala “ružno i odvratno” pored tadašnjeg supruga koji je posedovao pravu kolekciju snimaka seksa sa njom.

 Deci je napisala oproštajno pismo i popila gomilu pilula, a  uprkos tome što su joj u bolnici rekli da su joj jetra i bubrezi ozbiljno oštećeni, pevačica se ipak sutradan pojavila na snimanju polufinalne emisije “Iks Faktor”.

loading...

About the author

scandal team

Add Comment

Click here to post a comment

POPULARNO

Loading…