Ćiro Blažević posetio Lepu Brenu

318
SHARE

Lepa BrenaSKANDAL – Folk diva, Lepa Brena, obavestila je brojne zabrinute fanove da se oseća dobro, ne trpi bolove jer pije odgovarajuće lekove i da se ovih dana isplakala kao nikada u životu…

U Novom Vinodolskom imam sve uslove za šetnju i lagani oporavak. Tu su i moji najbliži, čija mi podrška zaista puno znači. Moram reći da su me obilazili mnogi prijatelji, a dobila sam bezbroj sms, kao i poruka na Twitteru i Facebooku. Zaista mi je pisalo mnogo ljudi sa svih meridijana i ja se zaista zahvaljujem svima ovim putem na brizi. Došao mi je i Ćiro Blažević u bolnicu, koji me je od srca nasmejao, čovek je pravi genijalac! Prijalo mi je saznanje da imam ovoliko prijatelja. Čovek kad je zdrav često nije svestan ko su mu pravi prijatelji, dok mu se ne dogodi neka ovakva situacija. Ja sam optimista po prirodi i život teče dalje. Nije smak sveta. Došla mi je i Kata iz Beograda, koja mi je u kući već godinama desna ruka, a sada je tu za mene i za sve što mi treba i njena pomoć mi mnogo znači. Trenutno mi je prioritet da se oporavim. I zaista hvala svima koji su se raspitivali o mom zdravstvenom stanju, ali i medijima koji su poštujući moju privatnost, dopustili da se na miru oporavljam – kazala je Brena.

U izjavi za javnost po izlasku iz bolnice, Lepa Brena poručuje:

Ne znam ni sama koliko je tačno vremena prošlo, jer mi je od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba i što je najvažnije naučila sam da spavam na leđima, što inače ne radim. Svi me pitaju da li imam bolove? Nemam. Lekari su me snabdeli svim potrebnim medikamentima i sada su preda mnom tri zadatka: da odmaram, da idem na fizioterapiju i da budem disciplinovana. Lekari su me i pustili da izađem iz bolnice samo pod uslovom da mi bude osiguran psihički mir. Imala sam ga sve vreme u bolnici, a imaću ga i narednih dana u Novom Vinodolskom gde ću ostati u apartmanu s porodicom. Ovim putem se zahvaljujem od srca osoblju i lekarima bolnice u Lovranu kao i svima koji su mi slali poruke pune toplih reči.

Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kao nikad u životu i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čoveku skuplja. Priznajem, shvatila sam koliko je korisno da se isplačete. Poslednji put sam se ovako osećala kad sam slomila nogu 1991. godine, dok je moj sin Stefan bio beba i sećam se Lepa Brena i Boba Živoinović sa sinovima pakla kroz koji smo Boba, ja i moji roditelji prošli u to vreme. Kada se sve ovo dogodilo, želela sam da se u medijima dozirano i kontrolisano pojavljuju informacije, jer nije bilo potrebe da se od mene pravi tolika galama iako sam javna ličnost. Svesna sam da je moje zdravstveno stanje intrigiralo ljude, ali nisam samo ja na ovom svetu doživela nešto ovako. U bolnici u Lovranu sam se dosta družila i pričala s pacijentima i starijim i mlađim od mene i svi su mi redom rekli “da sam dobro prošla”, što meni u prvi mah nije bila nikakva uteha. Ja nisam navikla ni da ovoliko ležim, ni da ovoliko mirujem – priča Brena i objašnjava koliko joj smeta njeno trenutno stanje.

loading...