facebook
SCANDAL

Cifre za padanje u nesvest! Pogledajte skupe poklone koje su svetske zvezde dobile na Dan zaljubljenih!

SCANDAL – Dan zaljubljenih svakako je jedan od važnih praznika za mnoge svetske zvezde koje se redovno hvale poklonima koje dobijaju…

Slavna porodica Kardašijan je poznata kao jedna od od najbogatijih porodica. Tako je slavni reper Kanje Vest svojoj supruzi 2013. godine poklonio narukvicu Panthere De Cartier vrednu 73.000 dolara, od dijamanata i belog zlata.

Popularni par, Dejvid i Viktorija Bekam su milioneri, ali i dalje važe za jedan od najskladnijih parova. Nekadašnji fudbaler svojoj je supruzi na Dan zaljubljenih 2006. godine poklonio dijamantsku “Bulgari” ogrlicu, vrednu 8 miliona dolara. Dve godine kasnije, kupio joj je vinograd.

Iako više nisu u braku, Bred Pit i Anđelina Džoli su donedavno važili za jedan od najlepših parova. Dok je ovaj par bio u velikoj ljubavi znali su jedno drugome da kupuju i te kako skupe poklone. Anđelina je 2010. godine Bredu za Dan zaljubljenih 2010. godine poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20.000 dolara, a drvo je simbol mira, odanosti i stabilnosti.

Rijanin poklon za Dan zaljubljenih je svakako najoriginalniji. Naime, ova slavna svetska zvezda 2013. godine dobila je buket marihuane od nepoznatog obožavaoca, a sumnjalo se da je “poklon” poslao njen bivši dečko Kris Braun.

loading...

POPULARNO

Loading…