Cecu u Sarajevu čuva 200 specijalaca!

529
SHARE

Cecu u Sarajevu čuva 200 specijalaca!SKANDAL – Popularnu divu , Cecu Ražnatović čuvaće više od 200 specijalno obučenih policajaca na njenom koncertu u Sarajevu.

Ceca će koncert održati na stadionu „Slavija“, a u glavni grad Bosne i Hercegovine stići će na dan koncerta i već po sletanju, na aerodromu će je čekati obezbeđenje.

Organizatori koncerta odlučili su da pored redovnog obezbeđenja angažuju dodatnih 200 specijalaca koji će praviti štit oko Cece i koji će je pratiti u stopu. Na ovakav korak odlučili su se zbog manjih protesta koji su se pojavili na društvenim mrežama. Iako se u njima ne spominje da bi Ceci na bilo koji način neko mogao da naškodi, ljudi iz organizacije su ipak pojačali obezbeđenje.

Ceca se u Sarajevu neće zadržavati, odmah nakon koncerta sa svojim timom saradnika se vraća u Beograd. Najveća folk zvzda na Balkanu uveliko se sprema za spektakl na stadionu u Sarjevu, pa će se tako presvlačiti dva puta, a imaće i specijalnog gosta. Njeni saradnici su već istakli da je svu pozitivnu energiju usmerila na taj koncert, dok je pitanje bezbednosti prepustila stručnim ljudima – rekao je izvor za medije.

Ranije se u medijima spekulisalo da Ceci prete bombom zbog dolaska u Sarajevo, kao i da njena deca nisu bezbedna, ali je ona te navode oštro demantovala, dodavši da se ona uvek bavila muzikom i pevanjem, a nikada politikom.

loading...