facebook
Anastasija Ražnatović

Cecina deca provode se po kafanama!

Anastasija Ražnatović, Veljko Ražnatović, KopaonikSKANDAL – Anastasija i Veljko Ražnatović su božićno veče proveli s društvom u jednom baru na Kopaoniku.

Oni su sve vreme igrali i nazdravljali za srećnu i uspešnu 2017. godinu.

 

Anastasiji i Veljku se pridružila i mama Ceca, koja je 1. januara stigla kod dece na planinu, ali su božićno veče ipak proveli sa svojim društvom.

Anastasija je prva stigla u kafanu sa drugaricama, naručila bocu belog vina i nazdravila za srećne praznike. Zanimljivo je da telefon nije ispuštala iz ruke, te je celu noć kuckala poruke, pričala s nekim, a najviše se posvetila svojim selfi fotografijama koje je kačila na Instagram.

Kasnije im se pridružio i Veljko koji se zadržao samo na jednoj čašici. Cecina ćerka je oko dva sata iza ponoći otišla u apartman, a Veljko je među poslednjim gostima napustio lokal.

BONUS VIDEO:

 

danas smo u ghetto fazonu

Videozapis objavljuje 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Ne plašim se što sam Arkanova ćerka!

SKANDAL – Ćerka popularne pevačice Cece Ražnatović imala je nešto više od godinu i po dana kada je ubijen njen otac Željko Ražnatović Arkan. Anastasija Ražnatović često…
Anastasija Ražnatović, Moskva, romantična

Anastasija Ražnatović OBORILA društvene mreže! A nije u kupaćem..

SKANDAL – Ćerka popularne pevačice, Cece Ražnatović otputovala je u Rusiju. Anastasija Ražnatović obilazi Moskvu odakle je pozdravila svoje fanove romantičnom fotografijom. Ona je objavila romantičnu fotografiju…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Kucanica

POPULARNO

loading...
To Top